Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten en onze werkwijze? Op deze pagina leggen we het u graag uit. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons die uiteraard stellen via ons contactformulier. Voor dringende zaken zijn wij bereikbaar op nummer 06-31087683.

Overzicht:

Fotokaarten

De foto’s (10 x 15 of 13 x 13) zijn verwerkt op creme/roomwit dubbelzijdig stevig papier en worden geleverd  met een enveloppe in dezelfde kleur. De fotokaarten worden per stuk verpakt in een kaartenzakje.  De kleuren van de foto’s kunnen per bestelling enigszins afwijken, wij hebben daar geen invloed op.

Overige producten

De overige producten die worden aangeboden op onze website worden zo gedetailleerd mogelijk gefotografeerd of omschreven. Wij zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in kleur. Voor de meeste brocante artikelen geldt dat het gebruikte artikelen zijn en dus ouderdomssporen vertonen. Wij nemen hiervoor geen aansprakelijkheid. Wilt u meer informatie over onze producten dan kunt u ons daarover berichten via het ‘contactformulier’. Wij geven u dan meer informatie door middel van bijvoorbeeld foto’s.

Verzenden

Voor het verzenden van de artikelen worden de geldende tarieven van PostNL in rekening gebracht. Dit bedrag verschijnt onderaan uw rekening. Voor fotokaarten geldt:

5 - 11 kaarten 2,92 euro
 > 12 kaarten 3,50 euro

Zodra uw bestelling door ons verzonden wordt, ontvangt u daarvan bericht van ons, zodat u weet wanneer u uw artikelen kunt verwachten.

Wilt u de bestelde artikelen afhalen, laat het ons weten. Via het bestelformulier kunt u een afspraak met ons maken.  U kunt uw producten afhalen in Emst.

Bestellingen boven € 60,00 worden gratis verzonden (let op: Niet geldig i.c.m. andere acties). Bestellingen onder € 5,00 worden niet verzonden. U kunt deze bestelling wel komen afhalen. Bij het afhalen kunt u contant betalen.

Betaalwijze

Kiest u voor ‘verzenden’ dan dient u  uw bestelling vooraf te betalen. Per mail ontvangt u van ons een factuur. Benodigde gegevens met betrekking tot het overmaken van het factuurbedrag worden u in het e-mailbericht toegezonden. Wilt u uw bestelling komen afhalen dan vragen wij u de bestelling contant te betalen.

Levering

Uw bestelling wordt na betaling zo spoedig mogelijk verzonden. U ontvangt hierover bericht via e-mail. Is het door omstandigheden niet mogelijk uw bestelling direct te verzenden, dan nemen wij hierover contact met u op.

Registratie

Al uw gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt of ter inzage gegeven. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Retourrecht en klachtafhandeling

Indien een pakket u niet bereikt terwijl het wel verzonden is, stuur ons dan een bericht zodat wij het pakket kunnen laten traceren door de verzender. Mocht u een verkeerd adres hebben doorgegeven dan zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van de artikelen. Na ontvangst van het artikel heeft u een periode  van 7 werkdagen om zonder verdere opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het artikel te retourneren. U dient dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van de spullen schriftelijk via het ‘contactformulier’ te melden en ontvangt van ons een bevestiging met een retournummer. U dient het artikel goed verpakt te retourneren. Hierbij draagt u de kosten en het risico van de retourzending.

Het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending aan u geretourneerd. Retourzendingen zonder retournummer worden niet geaccepteerd. Retourzendingen kunnen uitsluitend gefrankeerd, met retournummer en na overleg verstuurd worden. Het adres vindt u in onze bevestiging.

Copyright

Het is niet toegestaan iets van deze site op welke wijze en in welke vorm dan ook, te verveelvoudigen, zonder toestemming van Het Bouwsteentje.