Laatste nieuws

Kleurwedstrijd Lentefair

11 maanden geleden

Lentefair - rommelmarkt 2017

11 maanden geleden

Lentefair 7 mei 2016

1 jaar geleden

Actie Malawi

2 jaar geleden

22 oktober Oener Koefeest

2 jaar geleden

Lentefair 16 mei 1015

3 jaar geleden

Kerkbouw in beeld

3 jaar geleden

NIEUWE FAIRS!

3 jaar geleden

Terugblik Lentefair

3 jaar geleden

IJverige kinderen!!

4 jaar geleden

Workshop 8 november

4 jaar geleden

Workshop 1 november

4 jaar geleden

Belties Braderie

4 jaar geleden

Boerenmarkt Woudenberg

4 jaar geleden

Verkoopdag 1 juni 2013

5 jaar geleden

Verkoopdag 11 mei 2013

5 jaar geleden

Ons doel

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Wij hopen dat u met veel plezier rond kijkt en zo een indruk krijgt van onze activiteiten. Wij zetten ons actief in voor het goede doel. Door middel van verschillende vaardigheden, zoals het maken van fotokaarten, memoborden, gruttersbakken, enz. gebruiken wij onze talenten om dienstbaar te zijn.

‘Het Bouwsteentje’ heeft tot doel financiële middelen te genereren voor onze plaatselijke kerkelijke gemeente, de hersteld hervormde gemeente Emst-Epe e.o. De opbrengst van de verkopen wordt afgedragen aan de kerkvoogdij ten behoeve van het bouwfonds. De naam van onze website is mede ingegeven door het feit dat wij op deze wijze financiële ondersteuning willen bieden aan de kerkbouw. Zoals het gebouw steen voor steen opgetrokken moet worden, hopen wij beetje bij beetje een bijdrage te mogen leveren.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de website, het bestellen of over de producten die wij aanbieden, laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilma van Essen
Adrianne Hooimeijer